Відпочинок в Карпатах 2016

Відпочинок в Карпатах 2016

Відпочинок в Карпатах Готелі

Неперевершені українські Карпати завжди гостинно чекають своїх відвідувачів. Відпочинок в Карпатах це і унікальна природа, і комфортабельні готелі, які пропонують своїм гостям сервіс світового рівня! Ви та ваші діти достойно оціните увесь широкий спектр розважально-відпочинкових пропозицій туристичних Карпат!

Відпочинок в Карпатах з басейном

Провести відпустку в Карпатах з басейном, які пропонують більшість сучасних готелів Карпат – чудове рішення для сімейного та корпоративного відпочинку. Разом з мальовничими гірськими пейзажами, відпочинок в Карпатах дарує басейни, сауни, солярії та багато інших спа-пропозицій!

Відпочинок в Карпатах влітку

Карпати влітку – це унікальні рослини, тварини, гриби, ягоди та, звичайно, запаморочливі краєвиди! Відпочинок в Карпатах влітку чудова альтернатива відпочинку на переповнених пляжах морських узбереж. Гірські вело прогулянки, квадро цикли, кінні прогулянки, сплави гірськими річками і багато-багато іншого доступно Вам в Карпатах влітку. Цілюще повітря, гірські потоки та водоспади обов’язково справлять на Вас враження!

Відпочинок в Карпатах зимою

Так вже склалося, що гори Карпати в першу чергу асоціюються з зимовим відпочинком. І для цього є всі підстави! Чудові засніжені ліси та гори, величезна кількість різноманітних гірськолижних трас та спусків, сучасні підйомники та бугелі, розвинута готельно-відпочинкова інфраструктура – це відпочинок в Карпатах взимку!

Відпочинок в Карпатах Яремче

Перлиною карпатського краю заслужено вважається мальовниче містечко Яремче, яке розкинулося поміж величних гір та стрімких іскристих потоків рік! Унікальні сувеніри автентичних ринків Яремче, неповторний колорит місцевого гуцульського населення не залишить Вас байдужими під час відпочинку в Карптах та Яремче! Крім того, «зелений туризм» - це відпочинок в Яремче!

Відпочинок в Карпатах Буковель

Відмінним зразком сучасного гірськолижного курорту світового рівня є знаменитий карпатський курорт Буковель. Відпочинок в Карптах і Буковелі пропонує сервіс європейського та світового рівня по вельми привабливій українській ціні! Гостинний, висококваліфікований персонал сучасних готелів Буковеля забезпечить своїм гостям ультрасучасні басейни, солярії, масажні салони, фітнес-зали, розкішні ресторани та бари, а також затишні номери. В Буковелі Ви знайдете все для активного відпочинку, релаксації та оздоровлення!

Popular