Відпочинок в Яремче

Відпочинок в Яремче

Перлиною та серцем карпатського краю є Яремче – мальовниче містечко з привітними людьми та неперевершеною природою. Вулиці Яремче пролягають поміж величних гір з віковічних лісів та стрімких потоків рік. Гуцульський край пропонує Вам безліч цікавинок та розваг. Одною з візитівок Яремче є водоспад на річці Прут – найвідоміший водоспад Карпат «Пробій» з висотою падіння понад вісім метрів! Міст, з якого найкраще відкривається велич водоспаду веде до сувенірного ринку на якому Ви можете придбати найрізноманітніші вироби, створені руками гуцулів! Традиційні українські вишиванки, плетені з бісеру ґердани, різноманітні столярні вироби, одяг з шкіри та хутра овець та багато-багато інших цікавих речей та сувенірів. І все це – ручна робота народних умільців Карпат та Яремче!
Насолодитися красою карпатських гір можна скориставшись безліччю туристичних маршрутів. Один з найвідоміших і цікавих – Стежка Довбуша. Провівши день в горах, Ви неодмінно відчуєте приємну втому, розвіяти яку допоможуть готельно-відпочинкові комплекси Яремче! Готелі європейського рівня обслуговування Яремче та Карпат за останні роки набули якісно нового рівня і пропонують своїм відвідувачам усі можливі атрибути готелю світового класу – басейни, сауни, соляні гроти, розкішні ресторани та затишні номери! Перлина Карпат, Вершина, Романтік Спа Готель – яскраві приклади першокласного сервісу та демократичної ціни!
Відпочинок в Яремче буде надзвичайно корисним та пізнавальним для дітей! Чисте цілюще повітря, стрімкі гірські потоки, гриби, ягоди, різноманітні тварини та птахи обов’язково приємно Вас вразять в Яремче.
Відпочинок в Яремче однаково захоплюючий як влітку так і взимку. Засніжені Карпати, безкрайні полонини взимку не менш прекрасні аніж влітку. А для любителів гірськолижних спусків пропонується безліч трас, підйомників та бугелів. А враховуючи безпосередню близькість Яремче від знаменитого гірськолижного курорту Буковель (всього 35 км.) відпочинок в Яремче для Вас та ваших дітей запам’ятається приємними враженнями на все життя і неодмінно поманить знову і знову в неперевершені Карпати!

Popular