Яремче приватний сектор 2016

Яремче приватний сектор 2016

Без сумніву, якість послуг, що пропонуються готельно-розважальними комплексами сучасних українських Карпат заслуговує високої похвали. Тим більше, що якість постійно зростає за рахунок впровадження нових родзинок для найбільш вибагливого туриста.

Готелі в Яремче

Від справжнього живого пива «Панське» до різноманітних страв української та світової кухонь пропонують вишукані ресторани, паби, клуби Яремче и Буковелю. Від захоплюючої прогулянки гірськими карпатськими стежинами до найбільш неймовірних пропозицій по екстремальному туризмі готові запропонувати Вам кращі готельно-розважальні комплекси Карпат і Яремче, серед яких Романтік Спа Готель є безсумнівним лідером.

Відпочинок в Яремча

Варто відмітити, що важливою особливістю курортного містечка Яремча є наявність як ультрасучасних готелів, так і вельми розвинутого приватного сектору, який поєднує в собі домашній затишок та всі можливі сучасні атрибути відпочинку – басейни, сауни, солярії тощо. Безліч колиб та готелів приватного сектору Яремче виконані в аутентичному гуцульському стилі, а страви їх ресторанів та кафе пропонують безліч делікатесів карпатського краю. Бринза, банош, кулеша, голубці та неймовірні білі гриби в різноманітних варіантах приготування справжня знахідка для гурмана! Важливо також, що в Яремча приватний сектор 2016 може похвалитися вельми демократичними цінами на пропоновані послуги. Привітні хазяї завжди йдуть назустріч своїм гостям і, зазвичай, туристи повертаються наступного сезону в те ж місце. Яремче Приватний сектор – ідеальний варіант для проведення сімейної зимової відпустки!
Яремче приватний сектор

Popular